Úgy látom, még nem sikerült beszélgetősre fogni a figurát :-) Idő kell hozzá, és persze értelmes (?) témák…

Most azonban inkább híreket mondok:

Elindult a honlapunk, sok szeretettel várunk ott is mindenkit! www.banya-tanya.hu

Ma megjelent a HEOL-on és a Heves Megyei Hírlapban egy cikk rólunk. Ez eddig rendben valónak hangzik, csak meglepő volt, hogy az újságíróval egyeztetett szöveg, cím, és képek erősen megváltoztak, mire papírra kerültek. Felsőbb döntésre. Így továbbra is szegény, tavaly megboldogult kecskemamám mosolyog rám az udvaron, immár harmadszorra is: ez volt az illusztráció 2009 tavaszán, őszén, és most, a projektzáró cikk mellett is. A szöveget megtaláljátok a honlapon, többet nem is szaporítom róla a szót.

Inkább az volt érdekes, ahogy fél napon belül több sajtótényező is megtalált, hogy érdekli őket a Kaláka. Hirtelen megijedtem: így sem győzöm egyszerre a kertet, házfelújítást, közösségi programokat, pályázatírást, adminisztrációt, (magánéletről szó se essen), mi lesz, ha még ez is…? Hiszen éppen ezért készült a honlap, a blog, hogy messziről is követhessetek, lássátok, mi folyik itt, kérdezhessetek, beszélgessünk.

Fontos a nyilvánosság, hiszen nem vagyunk titkos társaság, bárki csatlakozhat, érdeklődhet. Ha hírek jelennek meg rólunk, megtalálnak a közénk tartozók. A támogatók látják, hogy jó helyre került a támogatásuk, a Világ pedig érzékelheti, hogy itt kérem munka folyik, nem habverés.

Nem tudom… Mégsem erre kellene az Idő nagy részének elfolynia…

 

Várnagy Dávid:

Drógá Orsi!

Az időóceán áramlatai sodorják el október 16-án Trizsbe, a tele kamra Ünnepére! Vagy jön a kalákába is? Én még nem tudom hogy fogom ezt összehangicsálni.

banyatanya:

Trizsről is, a gömöri kalákáról is lemaradtam sajnos, pedig tudom ám, hogy olyankor szívemcsücske Gömör tele van móka-kacagással :-)
És a képekről látom, hogy sikerült összehangicsálni :-) Nem voltak kétségeim :-P
De tudja, kedves Dávid: nem menekülnek, elő fogok még fordulni arrafelé, akár hirdetnek kanálkát, akár nem ;-)
Szépséges Őszidőt kívánok!