Falun élünk, teszünk-veszünk...

Kert, ház, kaláka, móka-kacagás www.banya-tanya.hu

Mazsola blogol.2

Újabb esélyt adok a világhálós naplózásnak. Több kritikát kaptam az előző naplórendszer hozzászólós dolgaival kapcsolatban, így kerestem egy újabbat. Nem lesz több. Ha ez is felhasználóbarátságtalan, akkor maradok tisztelettel földhözragadt Banya a Tanyáról, és tessenek személyesebben beszélgetni velem az Élet Fontos Dolgairól :-)

Próba indul... Maradjatok velünk :-)

 

Csapjunk bele...

…sajnos nem a lecsóba, mert ahhoz idén nem termett hozzávaló. Inkább a naplóírásba.

Sokan kerestek, hogy érdekel, milyen is falun élni, hogy telnek napjaink, nem unatkozunk-e, és így tovább. Ilyenkor az első, amit javasolhatok az, hogy próbáljátok ki. Persze ez nehéz, mert más túristaként látni egy falut, és más benne élni. Még az is egészen komoly különbség, ha valaki beleszületett vagy beleköltözött… Erről egész biztosan lesz még sok szó :-)

Nos akkor most mesélek, és meséljetek Ti is! Osszuk meg élményeinket, tapasztalatainkat kedves falunk, Bátor életéről. És természetesen a sajátunkról is, okulásul az utánunk jövők számára. Vagy a már kiköltözött “gyüttmentek” számára :-)

Mesélünk a Bátori Kalákáról, arról, hogyan lehet a mostani kaotikus időkben önellátásra készülni, házat újítani, kutyát-macskát-tyúkot-lovat-szomszédot nevelni :-)

Egyszer volt, hol nem volt…

 

vadrózsa:

De jó, hogy hallhatjuk a mesét :) Remélem egyszer talán majd mi is mesélhetjük….

banyatanya:

Szerintem már most is sok mesélnivalótok akad :-) Legalábbis én szívesen hallgatom őket :-)

Feedek
Megosztás