Egy izgalmas témával várunk a következő képzésünkre: hogyan láthatjuk el magunkat - legalább részben - egészséges élelemmel akkor, ha városban lakunk, kicsi terület, vagy akár csak egy erkély áll a rendelkezésünkre?

Egyáltalán mi is az a permakultúra? Miért kezdjük a megismerését etikai kérdésekkel?

Miért fontosak a mintázatok? Térben és közösségben...

Milyen egyszerű, olcsó és ízletes ötleteket használhattunk saját "törpekertünkben"?

Mi az a gazdasági permakultúra?

És még sok más kérdés fog előkerülni, választ kapni 2013. június 29-én Bátorban, ahol Vargha Sára permekultúra oktató és világlátott, gyakorló városi gazda mesél nekünk a fenti témákról.

A képzés ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, kérlek, írj a banya.tanya.alapitvany(kukac)gmail.com címre. A helyszín szervezés alatt, a jelentkezőknek időben meküldjük. Kezdés: 10:00, befejezés nagyjából 18:00-kor. Készüljetek "játszós" ruhával, lesz szabadtéri program is.

Az esemény a Svájci Hozzájáruláson keresztül a Svájci Állam társfinanszírozásával valósult meg.