Ha már ezt a bejegyzést olvasod, akkor idetaláltál a netes naplónkhoz, és tudsz róla, hogy létezik a Banya-Tanya Alapítvány. http://www.banya-tanya.hu/

Lehet, hogy voltál már rendezvényünkön, kalákamunkán, kaptál tőlünk vetőmagot, palántát, kertelős ötletet, vagy olvasod a híreinket.

Néha felbukkan egy-egy sóhajtás is az örömhírek között: vannak döccenések egy alapítvány működésében, és ezek gyakran anyagi természetűek. Szerencsére néha sikerül pályázatot nyernünk, talán mert látszik, hogy hasznára tudunk lenni azoknak, akár közel, akár távol élnek, akik segíteni akarnak magukon.

Mi is az önellátást közelítjük, igyekszünk megtermelni magunknak, amire szükségünk van, hogy ne függjünk a nagy ellátó rendszerektől. Egészségesen táplálkozunk, gyógynövényekkel gyógyítunk, tanulunk a Természet működéséből.

És minderre alapítottunk egy szervezetet, aminek ha egy szál programot sem szervezünk, akkor is vannak költségei. De mi szervezünk, és nem is csak pár szálat :-)

Mi meg akarjuk osztani azt a tudást, amit megtanultunk, amit gyakorlatban használunk mindazokkal, akik TENNI akarnak magukért.

Ehhez kérjük a segítségedet. Kérjük, a személyi jövedelemadód 1%-át ne hagyd a nagy közös kasszában, hanem ha már lehetőséget ad a rendszer arra, hogy Te határozd meg, ki kapja, akkor dönts róla magad, és bíztasd erre ismerőseidet is.

1%-ot közhasznú civil szervezetnek adhatsz, mint például a

Banya-Tanya Alapítvány, Bátorban.

Adószámunk 18588639-1-10

A másik 1%-ot egyházaknak küldheted, a listájuk a neten elérhető.

Rendelkezz szabad akaratodból, ne a politikusok rendelkezzenek - legalább az egy százalékkal...

És hálásan megköszönjük, ha Alapítványunkat támogatod, ígérjük, megdolgozunk érte!