Köszönettel kezdem. Hálásan köszönöm Mindannyiótoknak, hogy segítettétek a munkánkat 2017-ben is. Azzal, hogy eljöttetek a rendezvényeinkre, figyelmet, érdeklődést kaptunk Tőletek, amivel megerősítettetek abban, hogy van értelme annak, amit csinálunk. Azzal, hogy elolvastátok, amiket (ritkán...) ide írtam. Azzal, hogy annyi tudással, szeretettel, segítséggel, új szempontokkal, feladatokkal, és persze tárgyakkal, anyagi támogatással álltatok mellettünk a szekér mozgatásában :-)

Köszönöm az adó 1%-okat, amit annyian nekünk szántatok.

Idén is arra kérlek, ne feledkezz meg ennek az apróságnak a megfelelő helyre juttatásáról. Az Állam egyre több embernek ajánlja fel, hogy "megoldja" a bevallást helyettük. Ekkor is van lehetőség az 1%-ról rendelkezni, de kevesebben élnek vele, mert külön feladatot jelent nyilatkozni. Arra kérlek, mégis tedd meg. Rendelkezz erről a kicsi töredékről, jusson olyan helyre, ahol ebből az 1%-ból hatékonyabban, emberközelibben tudnak értéket teremteni, mint ahogy azt a 99%-ból a Nagy Gépezet teszi.

Ha ezt nekünk szánod, hálásan megköszönjük, és igyekszünk érdemesnek lenni a támogatásra. Ha más civil szervezetnek küldöd, azt ugyanolyan hálás szívvel köszönjük, mert jó helyre kerül az a pénz, amiért Te dolgoztál meg. Dolgozni fog az adód is, valahol, valamit helyretesz, enni ad, jobbít, erősít.

Terveinkről januárban már írtam. Ha ebben támogatnád a Banya-Tanya Alapítványt, kérlek, rendelkezz az 1%-odról javunkra. Pályázati támogatásra idén sem számítunk, annyiból gazdálkodunk, amennyit szolgáltatásainkértkapunk.

Adószámunk: 18588639-1-10

Köszönjük, és szép tavaszodást kívánunk!